Etapa 2 – 2012 – MEDIA

 

Weekendul 16-17 iunie a fost unul plin pentru pilotii inscrisi la cea de-a 2-a Etapa a Campionatului National de Indemanare Auto 2012, un eveniment sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

 

Carrefour Colentina a fost gazda acestei Etape, locul unde soarele nu a reusit sa intimideze nici concurentii, nici publicul.

Cu o evolutie, vizibil, mai buna, de la o etapa la alta, pilotii au reusit, si de aceasta data, sa-si faca simtita prezenta. Acestia au demonstrat ca, indiferent de dificultatea traseului sau capriciile vremii, maiestria sta in mainile lor si, astfel, cei mai buni dintre ei au reusit sa  urce si de data aceasta pe podium.

Dl. Christian Ciocan, concurentul cu numarul 33, este, deja, un obisnuit competitor pentru ceilalti colegi si, se pare, si-a propus ca la etapele urmatoare sa-i ajunga din urma pe cei mai buni, la categoria sa.

Printre cei care au oferit spectacol publicului, s-a aflat si dl. Stefan Solcan, cascador de profesie.

Multumim sponsorilor nostri: Carrefour Colentina, Michelin, Angelli Romania, celor de la TEGEE pentru produsele oferite la aceasta Etapa si celor de la Rotis pentru service-ul mobil pus la dispozitie.

GT Auto Club Sportiv ii ajuta pe cativa cascadori sa reproduca, pentru publicul larg, riscurile la care s-au supus cativa hoti, atunci cand au incercat sa fure din mai multe tiruri, acestia din urma fiind intr-un autoturism aflat in miscare.