AVANTAJELE MEMBRILOR “GT AUTO CLUB SPORTIV”

– fiecare membru va primi cardul de membru “GT Auto Club Sportiv” personalizat

– inscrierea gratuita la Cursa Campionilor sau una din cele sapte etape ale IAC (cei care au participat la minimum 5 etape pe parcursul unui an competitional)

– obtinerea cardului  Membru Sport ACR pe anul in curs la pretul de 100 lei

– obtinerea licentei de echipa – indemanare (eliberata de ACR) pe anul in curs la pretul de 100 lei

– GT Auto Club Sportiv este partener cu ACR – care reprezintă una din cele mai reprezentative organizatii neguvernamentale, infiintat in urmă cu 110 ani, inscriindu-se printre primele 10 cluburi auto din Europa. ACR reprezinta, in Romania, Autoritatea Sportivă Nationala (ASN) conferita de FIA pentru automobilism si karting.

– Datorita acestui parteneriat membrii GT Auto Club Sportiv beneficiaza de o serie de avantaje oferite de catre ACR dupa cum urmeaza:

  • ACR ofera o reducere de 10% din cuantumul cotizatiei anuale tuturor membrilor GT Auto Club.
  • ACR ofera, prin intermediul “Voucherului Tineretului”, 50% reducere a cotizatiei anuale pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-25 ani si 25% reducere pentru cei cu vârsta între 26-30 de ani, prin “Voucherul Familiei” o reducere de 15%, iar prin “Voucherul Pensionarului” o reducere de 10%.
  • Produse si accesorii auto, in sistem de parteneriat, cu discount-uri foarte atractive.
  • Oferta complexa de servicii, avantaje si facilitati pentru membrii ACR

– 10 % reducece la toata gama (tratamente, aditivi, uleiuri) Metabond in limita 2000 de lei anual

– la comanda unui tratament complet Metabond (spalare motor, tratament motor, tratament cutie, aditiv de combustibil), bonus un aditiv de combustibil (91 lei) + un dozator (5 lei).

– reducere de 7% pentru manopera si piesele de schimb, in reteaua punctelor de lucru Eurial Invest (Bucuresti – Militari, Otopeni, Pantelimon, Pitesti, Ploiesti si Cluj-Napoca), cu exceptia reparatiilor de daune in baza unor polite de asigurare

oferta speciala de la Eurial Invest pentru toti membrii GT Auto Club Sportiv, discounturi suplimentare pentru toata gama Peugeot – achizitia de masini noi sau second-hand, accesorii si service. Detalii complete gasiti aici.

– reduceret de 20% pentru anvelope, reducere ce se aplica la pretul de lista afisat in punctele de lucru AutoZone. Reducerea NU se cumuleaza cu orice alte promotii valabile in punctele de lucru AutoZone

– reducere de 20%  pentru servicii, reducere ce se aplica la pretul de lista afisat in punctele de lucru AutoZone. Reducerea NU se cumuleaza cu orice alte promotii valabile in punctele de lucru AutoZone

 

CUM DEVIN MEMBRU “GT AUTO CLUB SPORTIV”?

– prin trimiterea formularului de adeziune completat sau completarea online a formularului de mai jos si achitarea cotizatiei anuale de 100 RON

CUM PLATESC?

– prin Ordin de plata, Internet Banking sau depunere numerar la Raiffeisen Bank, cu urmatoarele detalii:

Numele beneficiarului: Asociatia “GT Auto Club Sportiv”

Cod IBAN: RO65 RZBR 0000 0600 1309 0925

Cont deschis la banca Raiffeisen Bank, Agentia Lucretiu Patrascanu

Suma de plata: 100 RON

Motivul sau detaliul platii: cotizatie anuala

Formular inscriere membri GT AUTO CLUB

 

Verificare